Facebook Pixel

Sterko

Sterko

De Nekkwast van Sterko is een van de beste en meest bekende nekkwasten die er nu op de markt te verkrijgen is. De kwast bestaat uit 50% synthetische haren en 50% zuiver Chinees varkenshaar en de steel is gemaakt van gelakt beikenhout. Voor het snel en makkelijk weghalen van haren uit de nek van de klant, voor een schoon en mooi eindresultaat, koop je de nekkwast van Sterko. Haal hem snel en gemakkelijk in huis!
Filters
×
Categorie
Prijs
2 19
2 19

3 product(en)

Tonen als Grid Lijst
  1. Toevoegen aan wishlist Sterko Nekkwast 3551 zwart
    Sterko Nekkwast 3551
  2. Toevoegen aan wishlist Sterko Wegwerp Schort Wit 25st.
    Sterko Wegwerp schort wit 25st
  3. Toevoegen aan wishlist Sterko Hygiënische doekjes 20st
    Sterko Hygiëne doekjes 20st

3 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Sterko Nekkwast

De Nekkwast van Sterko is een van de beste en meest bekende nekkwasten die er nu op de markt te verkrijgen is. De kwast bestaat uit 50% synthetische haren en 50% zuiver Chinees varkenshaar en de steel is gemaakt van gelakt beikenhout.

Voor het snel en makkelijk weghalen van haren uit de nek van de klant, voor een schoon en mooi eindresultaat, koop je de nekkwast van Sterko. Haal hem snel en gemakkelijk in huis!

Shop de Sterko Nekkwast bij Sudac voor de scherpste prijs

Je koopt de nekkwast van Sterko snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer nekkwasten hebben op onze website? Bestel je artikelen voor 22:00 en wij verzenden ze (mits voorradig) dezelfde dag nog. Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!