Facebook Pixel

Zoals je van ons gewend bent bieden wij de beste merken voor de scherpste prijzen. Natuurlijk is het als hair & beauty professional ook super fijn om af en toe nóg meer korting te krijgen. Daarom vind je hier al onze lopende acties! Al onze acties zijn eenmalig per account geldig. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze klantenservice: info@sudac.nl

POP Overstapweken

In januari of februari ook overstappen naar POP met extra voordeel? Gaan we samen voor een vliegende start van 2023 vol met goede voornemens? ‘Dare to POP’ en profiteer met kortingscode DARETOPOP van 10% extra korting (totaal 30%) op ons uitgebreide POPCOLOUR startpakket.
 
Eerst een proefpakket ontvangen?
Mochten we je op een andere manier kunnen helpen door een uitgestelde betaling of omruil van je huidige merk, dan doen we dat graag. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je overtuigd bent van de kwaliteit, service en mogelijkheden van POP. Wil je meer weten of eerst een proef kleurpakket aanvragen? Kijk eens op perfectonpeople.com of stuur een mail naar hallo@perfectonpeople.com.