Zoals je van ons gewend bent bieden wij de beste merken voor de scherpste prijzen. Natuurlijk is het als hair & beauty professional ook super fijn om af en toe nóg meer korting te krijgen. Daarom vind je hier al onze lopende acties! Al onze acties zijn eenmalig per account geldig. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze klantenservice: info@sudac.nl

POP Product van de Maand: 6x POP Silk Oil 50ml

Krijg nu 20% korting bij aankoop van 6x POP Silk Oil 50ml!

De Silk Oil is een lichtgewicht leave-in olie die direct intense glans en voeding geeft aan je haar. Het biedt bescherming tegen de hitte van stylingtools en UV-straling, helpt beschadigde haarpunten te herstellen en maakt het haar makkelijker doorkambaar. Zorg voor sterk, stralend en zijdezacht haar met deze olie. Shop ze hier!

Actie loopt t/m 30 juni 2024.

Nieuw in ons assortiment is de Perfect Blond Powder Ultra Matt. Met deze blondeerpoeder licht je het haar op tot prachtige platinatinten, waarbij gele en/of oranje tinten in het haar worden onderdrukt. Door de snelle werking met een extra hoog verhelderingsvermogen realiseer je gemakkelijk een prachtig eindresultaat met een mat effect. 

Ontvang tijdelijk bij aankoop van de nieuwe Perfect Blond Powder Matt vier toners gratis:

2x POP087719 POPCOLOUR 9/1 - AMMONIA FREE én 2 x POP087726 POPCOLOUR 9/8 - AMMONIA FREE

Actie loopt t/m 30 juni 2024.

De zomer komt eraan dus er zal in de salon weer extra vraag zijn naar mooi fris blond haar. Het perfecte moment voor een voordelige actie op Kadus blondeer.

Nu 2 + 1 gratis op alle Kadus blondeerpoeders, de Kadus Professional True Blondes, de Blond Unlimited en de LightPlex Powder.

Plaats er 3 in je winkelmandje en de derde krijg je gratis. Alle combinaties mogelijk. Veel shopplezier! 

Actie loopt t/m 30 juni 2024.