Facebook Pixel

Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Alle producten (m.u.v. schoolpakketten) van Sudac mag je retourneren. Let op: hier is wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Lees hieronder alles over onze retourprocedure.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. Wanneer je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Op het moment dat je met ons een rechtsmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. In geval van diensten (opleidingen) verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren. Je gebruikt daarvoor de pakbon waarop het retourgedeelte geprint staat.

Sudac BV
T.a.v. afdeling retouren
Parallelweg 9
7141 DL Groenlo

Let erop dat je het product in de originele onbeschadigde verpakking retourneert. Als dat niet het geval is vervalt het herroepingsrecht. Ook mag de originele verpakking niet beschadigd zijn of beplakt worden met een sticker. Let er ook op dat je het verzendbewijs bewaart dat je van de vervoerder krijgt. Wij zijn pas verantwoordelijk voor de retourzending vanaf het moment dat wij het retour gekregen hebben. 

Uitzonderingen

Schoolpakketten worden door ons op maat samengesteld. Vandaar dat hier geen recht van retour geldt. Zie hiervoor onze Schoolpakkettenvoorwaarden.

Wanneer de gesealde beschermverpakking van de Split-Ender Pro 2, Zuka Cape Seal System of de Sibel Hairbuster haarstofzuiger is verbroken, kan dit product i.v.m. hygiene niet meer geretourneerd worden.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen je terug d.m.v. bankoverboeking, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Een ander item ontvangen

Het kan voorkomen dat je een verkeerd of defect artikel hebt ontvangen. Laat dit ons dan binnen 14 dagen weten via info@sudac.nl of 0545 721 099 (ma - vrij 9.00 - 22.00 uur). We proberen het dan zo snel mogelijk voor je op te lossen.