Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Officieël distributeur van Kadus Professional

Het assortiment van Kadus Professional bevat alles wat je als professionele kapper nodig hebt: Color, Care, Styling, Omvorming en Accessoires.

Wij geloven dat je bij het plaatsen van een order geen hulp nodig hebt. Althans, hier hoeft niet speciaal iemand voor langs te komen. Dat kun je gemakkelijk zelf in onze overzichtelijke webshop. De tijd (en dus geld) dat het scheelt stelt ons in staat om je de producten simpelweg nog voordeliger aan te bieden.

Via onze webshop kun je namelijk simpel en eenvoudig je bestellingen plaatsen op het moment dat het jou uitkomt. De webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uiteraard zijn wij op werkdagen van 9:00 tot 17:00 gewoon bereikbaar om je eventueel te helpen bij het plaatsen van een bestelling of vragen te beantwoorden. Ben je nog geen klant, maar heb je interesse in Kadus Professional? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0545-721099 of stuur een e-mail naar info@sudac.nl.

Trainingen op maat

Samen met onze trainers stellen wij trainingen samen die naadloos aansluiten op (nieuwe) trends en het assortiment. Heb je interesse om een training te volgen? Kijk in het trainingsoverzicht welke training er bij jou in de buurt wordt gegeven. Voor een training op locatie kun je contact opnemen via 0545-721099 of info@sudac.nl

Je moet ingelogd zijn om dit weer te geven