Betaalmethodes

iDEAL

Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk, veilig en vertrouwd al jouw online aankopen af kunt rekenen. Wij gebruiken daarom iDEAL, het systeem dat jou direct veilig koppelt aan jouw eigen internetbank bij je online aankoop. Gebruik maken van iDEAL is heel eenvoudig, je maakt namelijk gebruik van de veilige en vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt via MultiSafePay. Je ontvangt van ons een aparte mail met daarin de betaalinstructies.

  • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
  • Na ontvangst van je betaling zullen wij jouw pakket versturen.

Achteraf betalen met Afterpay

Bij Sudac heb je nu ook de mogelijkheid om je order achteraf te betalen. Na je bestelling krijg je binnen enkele dagen per mail een betaaloverzicht van Afterpay. Vanuit deze mail kan je de bestelling binnen 30 dagen via DigiAccept/iDEAL betalen. Let op: deze optie kan je gebruiken tot een maximum orderbedrag van €1000. Bij het afrekenen vul je een juist KvK-nummer, bedrijfsnaam en telefoonnummer in. 

Automatische incasso

Kapsalons die wij goed kennen bieden wij het voordeel van automatische incasso. Daarmee geef je Sudac een machtiging om openstaande betalingen te incasseren. Je kunt daarbij kiezen uit de twee onderstaande betalingstermijnen:

  • Betaling via automatische incasso per direct 
  • Betaling via automatische incasso na 30 dagen

Wil je hiervan gebruik maken? Stuur ons een mail (info@sudac.nl) en wij kijken of jij in aanmerking komt voor deze betaalmethode.

Op rekening bij Sudac

Net zoals bij Automatische incasso is deze betaalmogelijkheid exclusief beschikbaar voor een klein deel van onze klanten. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Stuur ons een mail: info@sudac.nl

PayPal

PayPal is de online betaalservice waarmee in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen welke je met PayPal verricht. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. Paypal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving. Je kunt ook zonder PayPal-rekening betalen.

Creditcard (VISA, MasterCard)

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Op sudac.nl kun je veilig betalen met je VISA of Mastercard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard. Voor jouw eigen online veiligheid vragen wij je bij het betalen je beveiligingscode in te voeren.

Mister Cash

Mister Cash is de Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Met Mister Cash kan je veilig en snel online betalen. Mister Cash kan gebruikt worden door inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij het Mister Cash netwerk. Uiteraard krijg je alleen de producten gefactureerd die wij aan jou geleverd hebben. Naleveringen worden pas gefactureerd op het moment dat deze ook daadwerkelijk geleverd zijn.