Facebook Pixel

Uwe Damm

Uwe Damm

Filters
×
Categorie
Prijs
7 148
7 148

Producten 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina
Tonen als Grid Lijst
 1. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Tafelstatief wit
  Uwe Damm Tafelstatief wit
  Morgen in huis
 2. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Bianca bruin 25-30 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Bianca bruin 25-30 cm
  Morgen in huis
 3. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Mia wit 35 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Mia wit 35 cm
  Morgen in huis
 4. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Tessa goudblond 60-65 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Tessa goudblond 60-65 cm
  Morgen in huis
 5. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Tanja licht blond 60 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Tanja licht blond 60 cm
  Morgen in huis
 6. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Teri wit 40-45 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Teri wit 40-45 cm
  Morgen in huis
 7. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Oefenhoofd Paul met baard bruin 20 cm
  Uwe Damm Oefenhoofd Paul met baard bruin 20 cm
  Morgen in huis
 8. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Slip-on rechthoekstrook achterhoofd kleurhoogte 7
  Uwe Damm Slip-on rechthoekstrook achterhoofd kleurhoogte 7
  Morgen in huis
 9. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Slip-on Elisa ca 40cm gelaagd kleurhoogte 7
  Uwe Damm Slip-on Elisa ca 40cm gelaagd kleurhoogte 7
  Niet op voorraad
 10. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Slip-on Eva ca 40cm gelaagd kleurhoogte 5
  Uwe Damm Slip-on Eva ca 40cm gelaagd kleurhoogte 5
  Morgen in huis
 11. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Slip-on Heidi Quadrant 5 delen, 20cm kleurhoogtes 4, 6, 9 en 2 tinten grijs
  Uwe Damm Slip-on Heidi Quadrant 5 delen, 20cm kleurhoogtes 4, 6, 9 en 2 tinten grijs
  Morgen in huis
 12. Toevoegen aan wishlist Uwe Damm Slip-on Ellen lang haar 50cm kleurhoogte 5
  Uwe Damm Slip-on Ellen lang haar 50cm kleurhoogte 5
  Morgen in huis

Producten 1 tot 12 van 37 in totaal

Pagina
Tonen als Grid Lijst

Duurzaam haarwerk voor de beste educatie

Sudac uit Borculo is sinds jaren gespecialiseerd in het leveren van educatiematerialen voor kappersscholen. Ruim 120.000 professionele artikelen van 120 merken, uit voorraad tegen prijzen die je van een groothandel verwacht. Sudac is een professionele kappersgroothandel met een dienstenpakket ‘for professionals only’.

Vaste hoofden en een duurzaam slip on systeem

Met grote trots kunnen we zeggen dat wij samen met onze partner Uwe Damm de educatieve oplossing hebben gevonden voor iedere lesmethode waar binnen de opleidingen haarverzorging mee opgeleid wordt.

Wij bieden u de oplossing in een duurzame keuze door middel van een herbruikbaar oefenhoofd en een daarop passend eigen slip-on model, dat past bij de technische uitvoering uit de educatie. Van één lengte lijn, toenemende lengte of gelaagd 40cm in full-head of stroken. Ons slip-on systeem biedt vele educatieve oplossingen en een echte onderscheiding ten opzichte van het haarwerk dat nu op de markt beschikbaar is.

Wij bieden u de allerhoogste kwaliteit haarwerk tegen zeer betaalbare prijzen waardoor de student het plezier gaat beleven zoals op een model. Uwe Damm is al preferred supplier van merken als o.a. L’Oreal, Great Lengths, Paul Mitchell en Daviness. Als exclusieve distribiteur voor Nederland bieden wij een prachtig assortiment vaste oefenhoofden en vanaf nu ons nieuw ontwikkelde slip-on systeem.

Maatschappelijk verantwoord haarwerk van de allerbeste kwaliteit

‘s Werelds meest maatschappelijk bewuste haarwerkmerk
Naast de grootste zorg voor het afstemmen van materialen aan de behoefte van opleidingen besteden we erg veel aandacht aan duurzaamheid en de ethische kant van de herkomst van het gebruikte haar. Het Indisch tempelhaar (dat geheel vrijwillig en uit geloofsovertuiging wordt geofferd) wordt verwerkt in een moderne fabriek van Uwe Damm in China. Ruim 200 medewerkers werken in gezonde arbeidsomstandigheden en produceren jaarlijks zo’n 500.000 oefenhoofden. Ieder hoofd wordt zorgvuldig met de hand geïmplanteerd.

Het welzijn van de medewerkers wordt gewaarborgd door een internationale onafhankelijke SA8000 certificering die klanten de geruststelling geeft dat het onder goede omstandigheden geproduceerd wordt. De gehele supply chain van inkoop van het haar tot levering in Nederland is te allen tijden inzichtelijk.

Reclyclingprogramma
Als eerste leverancier van haarwerk biedt het merk Uwe Dam samen met Sudac scholen de mogelijkheid om de gebruikte oefenhoofden op een duurzame manier te verwerken. Sudac kan het haarwerk bij u ophalen en voor een recycleprogramma zorgen, waarbij de materialen gescheiden worden en ieder een eigen bestemming krijgt. Een échte bijdrage aan een duurzamere wereld. We vertellen u er graag alles over.

Van ruw haar tot training oefenhoofd:

Duurzaam en eerlijk

De reis van onze trainingshoofden begint in Indiase en Chinese tempels. Hier doneren de eigenaren vrijwillig het haar dat ze verzorgen en doneren aan de tempel, meestal om religieuze redenen, om hun goden te bedanken. Op officiële veilingen wordt het verzamelde ruwe haar vervolgens gekocht door geautoriseerde dealers. De opbrengst wordt gebruikt om het behoud van de tempels te waarborgen en liefdadigheidsprojecten te financieren. De prijzen voor Indiaas tempelhaar zijn in de afgelopen 30 jaar tot het 20-voudige gestegen en het is een van de meest waardevolle en duurste goederen met prijzen tot 600 dollar per kilo.

SA800 Certificering

Onze productiefaciliteit heeft de SA8000 certificering en wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijk bedrijf volgens strikte internationale ethische richtlijnen. We zijn echter pas tevreden met het naleven voor onze medewerkers; naast eerlijke arbeidsvoorwaarden en een sociaal rechtvaardige beloning gaan wij verder. Onze medewerkers krijgen passende sociale uitkeringen en werken in een schone en veilige omgeving, kinderarbeid is voor ons een absoluut taboe.

Zacht afwerkingsproces voor trainingshoofden van de hoogste kwaliteit

Nadat het ruwe haar in onze fabriek in China is aangekomen, begint het individuele afwerkingsproces. Het haar wordt gedesinfecteerd, met een milde shampoo gewassen, vervolgens op een spijkerplank geborsteld en vervolgens gesorteerd en gebundeld op kleurnuances en lengtes. Zo krijgen we ons haar in Remi-kwaliteit, wat een voorwaarde is voor een trainingshoofd met de hoogste haarkwaliteit. In een speciaal proces verwijderen we langzaam en voorzichtig de donkere kleurpigmenten uit ons haar zonder de cuticula te vernietigen. Zo krijgen we de natuurlijke glans en elasticiteit van het haar voor onze trainingshoofden. Het haar wordt vervolgens geverfd tot de gewenste doelkleur, gespoeld, krijgt de laatste behandeling - zonder siliconen - en aan de lucht gedroogd.

Het verfijnde haar wordt vervolgens met de hand geïmplanteerd in het nog kale oefenhoofd door ons speciaal opgeleide personeel. Zo kunnen we steekdichtheden, steekpatronen en steekrichtingen naar wens differentiëren. Zo worden onze Uwe Damm trainingshoofden in maximaal 48 uur met de hand gemaakt - met een natuurlijke val en draai, naar achteren geduwd, krullen, met schouders en wimpers - als een echte klant.

Duurzaam verpakt

Na de handmatige make-up krijgen de trainingshoofden hun persoonlijke naam en ondergaan ze de laatste kwaliteitscontrole voordat ze aan hun reis rond de wereld beginnen, verpakt in herbruikbare stoffen tassen - gemaakt van gerecyclede PET-flessen - en dozen van gerecycled papier.

Waterinstallatie

Ook hechten wij veel belang aan de zuivering van het afvalwater dat ontstaat bij de verwerking van het ruwe haar. Daarom is er op het terrein van onze productie een eigen rioolwaterzuiveringsinstallatie, ons afvalwater wordt gezuiverd en in het watergeleid gerecycled.

Impact op vervoer

Eén basishoofd met verschillende mogelijkheden maakt dat je kunt trainen op ieder niveau. De slip-ons nemen veel minder ruimte in waardoor er minder volume mee gaat in de tassen van de student maar ook minder belastend is voor de scheepvaart om de producten naar Europa te vervoeren.

Recycling:

Ons streven naar een beter milieu houdt hier niet op. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om na de trainingen kunnen de slip-ons indien niet her te gebruiken tegen een kleine vergoeding retour te leveren. Wij doneren dan het haar aan een stichting om te gebruiken bij bv olierampen en de slip-0ns worden naar een gespecialiseerd bedrijf met verbrandingsovens met thermische recycling verstuurd. Op deze manier wordt de vrijgekomen waardevolle energie voor oa stadsverwarming gebruikt. Op deze manier draagt je als persoon of organisatie bij aan het sterk reduceren van afval op de vuilnisstort en lever je energie met CO2 reductie.

Categorie oefenhoofden:

Geitenhaar

Het haar van de Tibetaanse hooglandgeit is net zo fijn en soepel als Europees haar. Alleen de strook haar die tussen de kin en de borst groeit, wordt gebruikt. Geitenhaar heeft geen natuurlijke kleurpigmenten en is daarom puur wit. Dit maakt het bijzonder geschikt voor pastelkleurige of creatieve kleuringen, aangezien bleken niet nodig is.

Indisch haar

 Indisch mensenhaar heeft een ronde tot licht ovale diameter en is ongeveer 0,08 tot 0,12 mm dik. Dit maakt het slechts ongeveer twee keer zo dik als Europees haar. Het is meestal verkrijgbaar in zwarte tot bruine natuurlijke tinten. Door zijn eigen beweging lijkt het erg op Europees haar.

Chinees haar

Met een ronde diameter van 0,12-0,20 mm is Chinees mensenhaar 3-5 keer dikker dan Europees ovaal haar. Het is meestal verkrijgbaar in zwart tot donkerbruin en heeft geen eigen beweging. Het is het goedkoopste mensenhaar, maar werkt nog steeds goed voor bijna alle soorten toepassingen.

Echt haar – Dierlijk haar

De term "echt haar" wordt veel gebruikt, maar zegt weinig over de feitelijke oorsprong (mens/dier), ethiek (dood/levend/gedwongen/vrijwillige donor) en kwaliteit (cuticula/niet-cuticula, Remy/non-Remy , enz.) van het haarproduct. Het kan worden gestyled, geverfd, gekruld, rechtgetrokken, met shampoo gewassen en geföhnd.