Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

De missie en visie van Sudac

Vriend van de kapper

Zo willen we graag dat je ons ziet. Dat schept natuurlijk wel verwachtingen. Sudac B.V. (sinds 2012) is een kappersgroothandel exclusief voor professionele kappers met KvK registratie. Met een no-nonsense mentaliteit proberen we iedere dag de kapper te ondersteunen op het gebied van: product- en materiaalinkoop, educatie, inspiratie en/of commerciële ondersteuning voor jouw kapsalon. Door een ruime en brede ervaring in de kappersbranche kunnen we je als kapper helpen op technisch en commercieel vlak om het beste uit houw salon te halen. Onze overtuiging is dat we dit het beste voor het overgrote gedeelte online kunnen doen. Niet dat we geen service adviseurs in dienst hebben en geen persoonlijk contact willen, maar de tijd dat vertegenwoordigers vierwekelijks jouw salon bezoeken is volgens ons voorbij. Jullie hebben wel wat beters te doen en bovendien kunnen wij die kosten beter besteden aan effectieve educatie, inspiratie, ondersteuning en scherpere inkoopprijzen voor de kapper.

Binnen onze kappersgroothandel vertegenwoordigen wij een ruim assortiment bekende kappersmerken aangevuld met alle aanverwante kappersartikelen van alle bekende kappersmerken aan. Sudac is de trotse bedenker, eigenaar en producent van ons salonexclusieve merk POP Perfect on People. Wij zijn de officiële distributeur in Nederland van het bekende professionele kappersmerk Kadus Professional en mogen onszelf wel marktleider noemen op het gebied van het opleidingspakketten voor Nederlandse en Belgische kappersopleidingen.

Online platform voor kappers

Wij hebben een besloten online platform op Facebook in het leven geroepen waarmee je met al jouw vragen en kennis bij ons en je collega kappers terecht kunt. Meld je nu aan op www.facebook.com/groups/STCgroep en praat mee. Daarbij heb je de zekerheid van Professionals only: lid worden van onze groep kan alleen nadat wij geverifieerd hebben of je daadwerkelijk kapper bent.