Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Vanuit Sudac is er een brede vaktechnische ondersteuning waarin het contact met de klant centraal staat. Er zijn volop educatiemogelijkheden, zowel fysiek als online. Helaas kunnen wij momenteel vanwege alle Corona-beperkingen geen fysieke trainingen aanbieden. Maar zodra er meer duidelijkheid is over wanneer het weer mag, dan vind je hier ons diverse educatieprogramma voor voorjaar 2021. Uiteraard zijn we telefonisch altijd bereikbaar voor technische (en andere) vragen.

Trainingen 2021 

POP Perfect on People
  1. POP Colour Webinar - Trend Cocktails voorjaar 2021
    POP Colour Webinar - Trend Cocktails voorjaar 2021

 

POP Webinar Producttraining

Is stil zitten ook niks voor jou? Dan is deze lockdown een goed moment om je productkennis bij te spijkeren! Wij organiseren namelijk een POP webinar. Heb je de webinar gemist? Geen probleem! Je bekijkt ze hieronder terug. 
 

 

Kadus Professional Cool Shades Online Training

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Cool Shades collectie van Kadus Professional? Dan is deze online training geschikt voor jou! De training is opgenomen en kijk jij terug via onderstaande video.