ISO Beauty

ISO Beauty

Filters
×
Categorie
Prijs
59 60
59 60

1 product

Tonen als Grid Lijst
  1. Toevoegen aan wishlist ISO Beauty EZ-Curler roze 19mm
    ISO Beauty EZ-Curler roze 19mm
    Morgen in huis

1 product

Tonen als Grid Lijst

ISO Beauty

ISO Beauty is hét merk op het gebied van stylingtools. De musthave voor iedere kapsalon! Het assortiment bestaat uit diverse borstels, föhns, krultangen, stijlborstels en stijltangen. Hiermee maak je de mooiste kapsels met bijvoorbeeld krullen, steil haar of haar met extra volume. Naast dat ze kwalitatief super goed zijn, hebben alle stylingtools leuke kleuren en/of patronen.

ISO Föhn

De fancy ISO Beauty Föhns staan bekend om de leuke kleuren en patronen. De voordelen van de haardrogers van ISO: stil, krachtig, twee krachtstanden, drie warmtestanden, uitneembaar filter en lang snoer.

ISO Stijltang

Ook de stijltangen zijn te vinden in hippe kleuren. Bekijk bijvoorbeeld de Animal Series Tijger of Slang! Dankzij de infrarood- en nanotechnologie zijn de tangen binnen een paar seconden op temperatuur.  Alle stijltangen zijn handig in gebruik en worden geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Bewaar hiervoor het aankoopbewijs, de originele verpakking en de registratiecode.

Bestel ISO Beauty snel en eenvoudig online

Bij Sudac bieden wij een breed assortiment aan ISO Beauty tools voor de beste prijs. Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Naast ISO Beauty hebben wij een uitgebreid aanbod aan tools voor in jouw salon.