Facebook Pixel

Euro SoCap / Seiseta

Euro SoCap / Seiseta

Filters
×
Categorie
Prijs
2 55
2 55

7 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Toevoegen aan wishlist micronrings bruin
  Microrings bruin (1000 stuks)
  Morgen in huis
 2. Toevoegen aan wishlist microrings blond
  Microrings blond (1000 stuks)
  Morgen in huis
 3. Toevoegen aan wishlist microrings zwart
  Microrings zwart (1000 stuks)
  Morgen in huis
 4. Toevoegen aan wishlist Euro SoCap Extensions - kleurenring Human Hair
  Euro SoCap Extensions - kleurenring Human Hair
  Morgen in huis
 5. Toevoegen aan wishlist Euro Socap Microring Extensions
  Euro Socap Microring Extensions
  Meerdere varianten
 6. Toevoegen aan wishlist Euro So. Cap. Pneumatische borstel klein 7-R
  Euro So. Cap. Pneumatische borstel klein 7-R
  Morgen in huis
 7. Toevoegen aan wishlist Euro SoCap Extensions
  Euro SoCap Extensions
  Meerdere varianten

7 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Euro.So.Cap.

Extensions zetten wordt steeds populairder. Het vergt training, maar dan heb je wel een exclusieve behandeling die je extra kan aanbieden in je salon. Een goedkoop merk met een goede kwaliteit extensions is Euro So Cap. Het merk biedt veel verschillen kleuren, zowel natuurlijke- als fantasiekleuren. Het haar is afkomstig uit India en gemaakt van 100% echt haar. Wij raden altijd aan om van tevoren een kleurenring te bestellen. Door middel van de ring kan je de kleur van het haar van jouw klant bepalen.

Het verzorgen van extensions

Na het zetten van de extensions is het onderhouden ervan erg belangrijk. Doordat het haar als het ware gemengd is met het eigen haar is het van belang om het dagelijks goed en voorzichtig door te kammen. Hiervoor gebruik je een speciale extension borstel. Voor de verzorging van de extensions adviseren wij het Great Hair verzorgingspakket. Een veel voorkomende vraag is of het kleuren van de extensions mogelijk is. De extensions van Euro So Cap kunnen gekleurd worden. Echter is dit op eigen risico en met maximaal 3% waterstofperoxide.

Technieken hairextensions

Euro.So.Cap biedt drie haarverlengingsmethoden aan: bonding extensions, microring extensions en weft. De bonding zijn waxjes die door middel van een warmtetang aan het eigen haar vastgemaakt kunnen worden. Bij microrings plaats je de extensions met behulp van ringetjes en een ring connector. De weft, ook wel hairweave genoemd, is een lange band (rond 1 meter) met daarop het haar genaaid. Het kan op meerdere manieren bevestigd worden: vlechten, naaien of microrings.

Bestel Euro.So.Cap voor de scherpste prijs bij Sudac

Je bestelt de extensions van Euro So Cap snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog meer merken extensions aanbieden? Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!