Scarlett

Scarlett

Filters
×
Categorie
Prijs
2 34
2 34

3 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Toevoegen aan wishlist Scarlett Blondeerpoeder universeel 500gr
  Scarlett Blondeerpoeder universeel 500gr
  Morgen in huis
 2. Toevoegen aan wishlist Scarlett Blondeerpoeder universeel 100gr
  Scarlett Blondeerpoeder universeel 100gr
  Morgen in huis
 3. Toevoegen aan wishlist Scarlett Blondeerpoeder universeel 4x500gr
  Scarlett Blondeerpoeder universeel 4x500gr

3 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Scarlett

Scarlett is een echte expert op het gebied van haarkleuring. Scarlett heeft een hoogwaardig assortiment aan waterstofperoxide en blondeerpoeder. Waterstofperoxide dient als activator, in combinatie met haarverf. Blondeerpoeder wordt gebruikt voor ontkleuring van ieder haartype en is ideaal voor het creëren van een gave blonde coupe! 

Scarlett Waterstofperoxide

Scarlett biedt 4 verschillende soorten waterstofperoxide aan, namelijk; Scarlett waterstofperoxide 3% 10, Scarlett waterstofperoxide 6%, waterstofperoxide 9% 30 en Scarlett waterstofperoxide 12%. Wil je een gave asblonde kleur creëeren? Gebruik dan de 12%. Wil je het haar één tint lichter maken? Gebruik dan bijvoorbeeld de 3%. Haal ze snel in huis! 

Scarlett Blondeerpoeder

Met de blondeerpoeder van Scarett blondeer je ieder haartype met gemak! Ook kun je met deze blondeerpoeder gave highlights maken.

Shop Scarlett bij Sudac voor de scherpste prijs

Je koopt de kleuringsproducten van Scarlett snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer kleurbenodigdheden op onze shop verkopen? Bestel je artikelen voor 22:00 en wij verzenden ze (mits voorradig) dezelfde dag nog.