Facebook Pixel

Corona

Corona

Filters
×
Categorie
Prijs
5 6
5 6

4 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Toevoegen aan wishlist Corona Oxycrème 9% Vol. 30 1000ml
  Corona Oxycrème 9% Vol. 30 1000ml
  Morgen in huis
 2. Toevoegen aan wishlist Corona Oxycrème 3% Vol. 10 1000ml
  Corona Oxycrème 3% Vol. 10 1000ml
  Morgen in huis
 3. Toevoegen aan wishlist Corona Oxycrème 6% Vol. 20 1000ml
  Corona Oxycrème 6% Vol. 20 1000ml
  Morgen in huis
 4. Toevoegen aan wishlist Corona Oxycrème 12% Vol. 40 1000ml
  Corona Oxycrème 12% Vol. 40 1000ml
  Morgen in huis

4 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Oxycrème Corona

De oxycrème van Corona is gebruiksklaar en universeel. De waterstofperoxide is te gebruiken bij verf- en blondeerbehandelingen. Het assortiment bestaat uit de volgende percentages waterstofperoxides: 3%, 6%, 9% en 12%. Het percentage van de oxycrème hangt af van de behandeling die je gaat uitvoeren.

Het gebruik van waterstofperoxides

Corona Oxycrème 3%: deze waterstofperoxide gebruik je als je op dezelfde kleurhoogte blijft zitten. Wil je een lowlights behandeling doen? Dan gebruik je ook de 3%. Daarnaast kun je deze oxycrème ook goed gebuiken bij een behandeling met blondeerpoeder. Je gebruikt dit product dus alleen als je net één tint lichter wilt.

Corona Oxycrème 6%: deze oxycrème gebruik je als je het haar tot 2 tinten lichter wil kleuren. Daarnaast kun je dit percentage ook gebruiken bij het oplichten van de haren, zoals bij folies of een muts.

Corona Oxycrème 9%: ga je een kleurbehandeling uitvoeren waarbij je het haar 3 á 4 tinten lichter wil laten worden? Dan is deze oxycrème 9% daar perfect voor. Let er bij deze peroxide op dat je niet té blond haar behandeld. Het haar kan daardoor behoorlijk kwetsbaar worden.

Corona Oxycrème 12%: heb je een klant in de salon met donker haar die echt naar heel licht wil gaan? Dan gebruik je de 12% oxycrème van Corona. Anders gebruik je deze niet! De 12% kleurt tot wel 5 tinten lichter. Waarom gebruik je deze alleen bij extreme kleurveranderingen? De peroxide is erg agressief. Het kan zelfs bij overmatig gebruik een kapotte hoofdhuid veroorzaken.

Als kapper weet je dat het haar na een kleurbehandeling poreus en droger kan zijn. Daarom is het belangrijk om je klanten goede haarverzorging aan te raden om de kleur te onderhouden. Hierbij help je de klant en verkoop je jouw producten in de salon.

Shop Corona online voor de scherpste prijs

Snel en eenvoudig oxycrèmes voor je salon kopen? Dan zit je goed bij Sudac.nl! Bestel je artikelen voor 22:00 en wij verzenden ze (mits voorradig) dezelfde dag nog. Wist je dat wij nog veel meer kleurbenodigdheden verkopen? Check ze op onze shop.