Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

Perfect on People

Het Nederlandse merk POP (Perfect on People) is een betaalbaar kwaliteitsmerk en écht exclusief voor de professional. POP bestaat uit een compleet en overzichtelijk assortiment color, care en styling producten, voor professionals die kiezen voor eerlijke Nederlandse producten tegen een eerlijke prijs. Alle producten zijn parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij. Door de Nederlandse, gecontroleerde productie wordt er voldaan aan de strengste kwaliteitseisen en kan er snel ingespeeld worden op de ontwikkelingen in de kappersbranche.

Gegarandeerd exclusief en betaalbaar

De producten zijn ontstaan uit de behoefte van de kapper naar een 100% exclusief kwaliteitsmerk dat online niet verkrijgbaar is voor consumenten. De verkoopadviesprijzen liggen op een niveau waar consumenten blij van worden maar waarbij er voor de kapper nog een mooie marge overblijft.

Nieuwste Perfect on People producten
Nieuwste Perfect on People producten
  1. Materialenset Avondopleiding 2021-2022 all-round rechtshandig
    Materialenset Avondopleiding 2021-2022 all-round rechtshandig
  2. POP Canvas Shopper
    POP Canvas Shopper 1 stuk
  3. Testbundel met KO8
    Testbundel met KO8

 

 

Parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij

Producten van POP zijn door en door getest en doen precies waar ze voor bedoeld zijn. In alle gevallen parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij. Het huidige assortiment bestaat uit: 63 ppd-vrije kleuringen, Color Serum, Silver & Blond Shampoo, Volume Shampoo, Repair Shampoo, Colour Shampoo, Fiber Medium, Gel Strong, Paste Medium, Pommade Wax, Leave In Spray, Repair Mask, Salt Spray, Finishing Spray Medium, Finishing Spray Strong, Foam Medium, Perfect Curl en de Styling Powder.

Verantwoord en duurzaam

POP is ook ontwikkeld voor de kapper die ervoor kiest om verantwoord en duurzaam te ondernemen. Alle verpakkingen zijn gemaakt van verantwoord kunststof en FSC gecertificeerd papier. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologisch afbreekbare producten. Wij bieden kapsalons de mogelijkheid om duurzamer en milieuvriendelijker te werken door gebruikte kleurtubes in te zamelen en te recyclen. Bovendien is POP aangesloten bij '1 % for the planet', wat wil zeggen dat we één procent van onze jaaromzet doneren aan een erkende non-profit milieuorganisatie. Samen zorgen wij voor een schonere wereld.