Naar overzicht

Zomertrends met POP

Zomertrends met POP
Jamilla Korten, 08/07/2022 In Trends , Perfect on People

Zomertrends met POP

De festivals zijn weer in volle gang en met dit heerlijke weer ben je veel buiten de deur. Tijd om ideeën op te doen voor leuke zomerse haartrends met POP die jij kan rocken deze zomer.  

Braided Face-Framing

Deze braided face-framing look geeft een speels effect in je gezicht en aan je outfit. Bij een basic outfit is jouw look al af met deze haartrend. Spray de POP Dry Wax Spray in het haar voor meer grip tijdens het vlechten en om een speels effect te creëren.

 

Messy Bun

De messy bun is een ideale look om je wasbeurten mee uit te stellen. Gebruik de POP Dry Styling Shampoo voor textuur en een volumineus effect. 

 

Wetlook

Met de wetlook creëer je een chique haarstijl die perfect is voor een avond uit of als je met het warme weer je lokken uit je gezicht wil hebben en er tegelijk fancy uit wil zien. Gebruik de POP Gel Strong om het haar een wetlook te geven en maak de look af met de POP Finishing Spray.

 

Beach look

En welke zomerse trend kan uiteraard niet ontbreken….dat is natuurlijk de beach look. Deze look creëer je met onze POP Salt Spray. Deze styling spray met zeezout accentueert natuurlijke krullen en slagen. Bovendien geeft het fijn haar extra volume en stevigheid. Geef je haar gedurende de dag een oppepper en spray de Salt Spray of de Dry Styling Wax op droog haar. 

 

Old school blowout

Deze prachtige old school blowout raakt niet snel uit en is tegenwoordig gemakkelijk te creëren met een haartool als een föhnborstel of op de ouderwetse manier met een ronde borstel en de föhn. Gebruik voor het föhnen de POP Salt Spray voor extra stevigheid en spray na het föhnen de POP Dry Wax Spray in het haar voor meer shape en definitie zonder het haar te verzwaren. 

 

Stylish ponytail

Met deze look lijkt het alsof je uren voor je de spiegel hebt gestaan, maar eigenlijk binnen 5 minuten klaar bent en er super stylish uitziet. Gebruik de POP Styling Powder op de aanzet van het haar om het haar body te geven. Gebruik in de staart de POP Argan Oil voor glans op het haar. 

 


  1. pop dry wax spray
    POP Dry Wax Spray 150 ml
  2. pop dry styling shampoo
    POP Dry Styling Shampoo 200ml
  3. pop gel
    POP Gel Strong 125ml

  1. pop finishing spray medium
    POP Finishing Spray Medium 300ml
  2. pop salt spray
    POP Salt Spray 200ml