Naar overzicht

Haartrends

, 30/01/2019 In Trends

Welke haartrend(s) adviseer jij aan jouw klanten? Uit de overvloed aan inspiratie hebben wij de belangrijkste trends geselecteerd. Dit zijn dé hotste haartrends, kapsels en haarkleuren van 2019.

Koraal kleurtonen

In december 2018 kondigde het kleurinstituut Pantone al aan dat dé kleur van 2019 ‘’Living Coral’’ is. Deze trend zet zich ook door als haarkleur. De kleur kan worden aangebracht op een blonde ondergrond. Het zorgt ervoor dat de huid in het gezicht gaat stralen. Met een donkere uitgroei vloeit de kleur mooi over, zodat er diepte in het haar ontstaat.

 

Peak-a-Boo

Een hele unieke en gewilde kleurtechniek met een opvallende kleur als accent. Het grote voordeel is dat het haar ook gewoon natural te dragen is! Bij de peak-a-boo techniek worden er in een lage zijscheiding een aantal kleuren ingezet. 

Strandlights

Deze nieuwe, natuurlijk kleurtechniek is komen overwaaien uit LA. Het is net iets anders dan de klassieke highlight, het contrast met de natuurlijke haarkleur is groter en het valt meer op. Voor de natuurlijke slag, kam je het haar goed door en gebruik je een beetje sea salt-spray voor een warrig effect.

Natuurlijke BOB

Het kapsel dat op één lengte is geknipt. In 2019 zien we vooral de micro bob, dat korte variant van de bob voorbijkomen en met een natuurlijk slag.

Curtain Bangs

Niet toe aan een kleurbeurt? Dan is de ‘gordijntjes pony’ een goede optie. In lijn met het Bridget Bardot en 70’s gevoel! Het is belangrijk dat de look goed wordt afgestemd op de vorm van het gezicht. De keuze van dikte en lengte van de pony kan het gezicht maken of juist breken!

Welke haartrend(s) spreken jou het meest aan? Volg ons op Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van ondere andere de laatste haartrends voor kappers.

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.