Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Perfect on People - Exclusief voor professionals

POP Perfect on People, speciaal ontwikkeld voor de kapper

Het Nederlandse merk POP (Perfect on People) is een betaalbaar kwaliteitsmerk en écht exclusief voor de professional waarmee een beter salonrendement in algehele zin een stuk kan verbeteren. POP bestaat uit een compleet en zeer overzichtelijk assortiment colour, care en styling producten voor professionals die kiezen voor eerlijke Nederlandse producten tegen een eerlijke prijs. Alle producten zijn parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij. Door de Nederlandse, gecontroleerde productie wordt er voldaan aan de strengste kwaliteitseisen en kan er snel ingespeeld worden op de ontwikkelingen in de kappersbranche.

De producten zijn ontstaan uit de behoefte van de kapper naar een 100% exclusief kwaliteitsmerk dat online niet verkrijgbaar is voor consumenten. De verkoopadviesprijzen liggen op een niveau waar consumenten blij van worden maar waarbij er voor de kapper nog een mooie marge overblijft.

Verantwoord en duurzaam: parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij

Producten van POP zijn door en door getest en doen precies waar ze voor bedoeld zijn. In alle gevallen parabenenvrij, 100% vegan en dierproefvrij. POP is ook ontwikkeld voor de kapper die ervoor kiest om verantwoord en duurzaam te ondernemen. De producten zijn vrij van schadelijke parabenen en siliconen én de kleuringen zijn zelfs PPD-vrij.

Alle verpakkingen zijn gemaakt van verantwoord kunststof en FSC gecertificeerd papier. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologisch afbreekbare producten. Wij bieden kapsalons de mogelijkheid om duurzamer en milieuvriendelijker te werken door gebruikte kleurtubes in te zamelen en te recyclen. Bovendien is POP aangesloten bij '1 % for the planet', wat wil zeggen dat we één procent van onze jaaromzet doneren aan een erkende non-profit milieuorganisatie. Samen zorgen wij voor een schonere wereld.

 

Volop educatiemogelijkheden in de POP Hairacademy

Je kunt erop vertrouwen dat wij alle producten door en door getest hebben voordat we zijn gaan produceren. Het zijn allemaal producten die doen wat ze beloven maar dat ondersteunen we door allerlei online en offline educatiemogelijkheden. Met een speciale toegangscode krijgen POP kappers toegang tot deze online e-learning POP Hairacademy. Maar natuurlijk organiseren wij ook allerlei trainingsdagen in onze eigen studio in Borculo en zijn wij telefonisvch bereikbaar voor technische (en andere ) vragen.

Besloten Facebook groep POP Kappers

Voor kappers die hebben gekozen voor POP hebben wij een speciale besloten Facebook groep opgezet. In deze groep zitten alléén POP kappers en delen wij samen al onze ervaringen en houden wij je op de hoogte van alle in’s en out’s van POP. Onze adviseurs kunnen je er alles over vertellen.

Heb jij als kapper interesse in POP Perfect on People neem een kijkje op www.perfectonpeople.com. Via deze website kom je ook in contact met onze adviseur.

Nieuw binnen
 
Ontdek meer inspiratie