Selecteer een verlanglijst
Welkom op Sudac.nl! Bekijk al onze voorwaarden op de actiepagina.

Geselecteerd voor jou
Alle inspiratie voor jouw passie
 • Handleiding vernieuwde webshop
  Handleiding vernieuwde webshop
  Met trots introduceren wij onze nieuwe website. Een nieuwe look, een iets andere indeling. Met als doel de bestellingen plaatsen, voor jullie, een stuk gemakkelijker en prettiger te maken. En dit is...
  2 juli 2020
 • hoe voorkomen klanten vettig haar
  Hoe voorkomen klanten vettig haar?
  Vet haar heeft te maken met een hoge productie talg, dat wordt aangemaakt in de talgkliertjes op de hoofdhuid. De hoeveelheid talgvet dat zich kan ophopen op de hoofdhuid, is afhankelijk van een...
  18 juni 2020
 • NEW | POP Argan Oil
  NEW | POP Argan Oil
  Haarolie is niet meer weg te denken uit de haarverzorgingsroutine van iedere vrouw. Perfect on People heeft een Argan Olie ontwikkeld die perfect aansluit op de behoefte van ons, vrouwen.
  12 juni 2020

 

 
Nieuw binnen

For professionals only

Sudac.nl (voorheen bekend als SalonTotaalConcept.nl) is meer dan alleen een goedkope online kappersgroothandel voor de professionele kapper. Zeg maar vriend van de kapper. Naast alle haarkleuring, haarverzorging en haarstyling producten van de bekende professionele haarmerken bieden we een ruim assortiment kappersbenodigdheden voor de kapsalon. Daarnaast bieden we uitgebreide tools op het gebied van educatie, communicatie en andere commerciële salonondersteuning om de zelfstandige en KvK geregistreerde kappers te helpen ondernemen. Onze vaste lage inkoopprijzen vind je achter inlog, zodat jouw klanten niet bij ons kunnen kopen.

POP Perfect on People

POP is een exclusief kappersmerk zónder concessies. Een zeer betaalbare color, care en styling lijn, ontwikkeld voor professionals die dagelijks in de weer zijn om andere mensen mooier te maken. Fijn en duurzaam om mee te werken en makkelijker te adviseren en te verkopen. Fijne prijzen voor jouw klanten en met een nette marge voor jou, zonder vervelende discussies over online verkrijgbaarheid. POP is 100% vegan, 100% parabenenvrij en vrij van siliconen. De nieuwe kleurlijn is zelf PPD vrij. Perfect on People shop je exclusief bij Sudac. Voor meer informatie bel je met 0545-721099 of kijk je op www.perfectonpeople.nl.

Populaire merken