Facebook Pixel

Zuka

Zuka

Filters
×
Categorie
Prijs
90 91
90 91

1 product

Tonen als Grid Lijst
  1. Toevoegen aan wishlist Zuka Cape Seal System
    Zuka Cape Seal System
    Morgen in huis

1 product

Tonen als Grid Lijst

Zuka Cape Seal System

Nooit meer kriebelende nekharen met de de nekkraag van Zuka! De Nekkragen van Zuka staan bekend om hun goede kwaliteit en zachte materiaal. De Nekkragen zijn gemaakt van zeer zacht rubber en zorgt ervoor dat de klant de nekkraag niet eens zal voelen. De perfecte afdichting zorgt ervoor dat de kapmantels niet strak over de kraag bevestigd hoeven te worden. 

Hoe maak ik de Zuka Cape schoon?

Na gebruik van de cape is het natuurlijk belangrijk om de cape goed schoon te maken voor de hygiëne in de salon. Het is belangrijk dat de meeste haren al van de cape verwijderd zijn. Spoel de cape af, en laat hem daarna een tijdje weken in een desinfecterende oplossing. Dep de cape droog met een schone handoek en de cape kan weer opnieuw gebruikt worden!

Shop Zuka bij Sudac voor de scherpste prijs

Je koopt de Cape van Zuka snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer nekbeschermers op onze shop verkopen? Bestel je artikelen voor 22:00 en wij verzenden ze (mits voorradig) dezelfde dag nog. Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!