Facebook Pixel

Naar overzicht

KIS

Keratin Infusion System

De haarproducten van KIS bevatten allemaal een revolutionaire formule die van binnenuit het haar werkt. De formule bevat keratine en botanische kruidenextracten, met als doel maximaal haarherstel. De combinatie zorgt ervoor dat de hoeveelheid keratine het haar herstelt en daarmee het natuurlijke vochtgehalte van het haar. Hoe beter de conditie van het haar, hoe beter het eindresultaat is! Dit is een goede basis voor iedere haarbehandeling.

Oxycream

Het assortiment bevat een KIS Oxxycream 6%. De cream zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt hersteld. Perfect te combineren met iedere spoeling of verf om het haar te ontkleuren. TIP: De Oxycream 6% werkt perfect in combinatie met de blondeerpoeder. Het haar wordt extra beschermt en droogt hierdoor niet uit. Let op: de cream is alleen te gebruiken in combinatie met een andere KIS haarkleurproducten, verzorgingsproducten, stylingsproducten en omvorming.

 

Voordelig verkrijgbaar bij Sudac Hair and Beauty

Exclusief voor professionals zijn alle producten van KIS met 30% korting verkrijgbaar bij Sudac Hair and Beauty. Profiteer van gratis verzending bij een bestelling vanaf €75. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis!

Geselecteerd voor jou