Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Fejic

Fejic

1 product

Tonen als Grid Lijst
  1. Toevoegen aan wishlist Fejic Universele knipkam 222mm No. 274
    Fejic Universele knipkam 222mm No. 274
    Morgen in huis

1 product

Tonen als Grid Lijst

Fejic kammen

Goede materialen zijn essentieel in de kapsalon. Zo ga je altijd op zoek naar de beste kammen bijvoorbeeld! Bekijk dan eens de professionele kammen van Fejic. Zij bieden verschillende kammen aan van hoge kwaliteit: dameskam, puntkam en knipkammen.

Er zijn veel verschillende varianten. Wat is belangrijk bij de keuze van een kam? Allereerst moet je weten voor welke behandeling je de kammen wil gebruiken. Gebruik je de kam voor een knipbehandeling? Ga dan voor een professionele knipkam. Wil jij het haar van de klant verdelen, voor bijvoorbeeld een kleurbehandeling? Dan is een puntkam een handig hulpmiddel.

Carbon kammen

De professionele kammen van Fejic zijn ontzettend populair. Het is namelijk gemaakt van het modern en zeer schokbestendige materiaal carbon. Ze zijn van stevige kwaliteit en gaan hierdoor lang mee. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en antistatisch. Gebruik je de kammen tegelijkertijd met tools? Ze zijn hittebestendig tot 150 graden.

Bestel Fejic voor de scherpste prijs bij Sudac

Je bestelt de kammen van Fejic snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer kappersbenodigdheden verkopen? Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!