Facebook Pixel

Fake Bake

Fake Bake

Filters
×
Categorie
Prijs
7 17
7 17

2 product(en)

Tonen als Grid Lijst
  1. Toevoegen aan wishlist Fake Bake Kabuki Brush zwart
    Fake Bake Kabuki Brush zwart
    Morgen in huis
  2. Toevoegen aan wishlist Fake Bake Flawless Tanning Water 198ml
    Fake Bake Flawless Tanning Water 198ml
    Morgen in huis

2 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Fake Bake zelfbruiners

Al in de jaren 90 werd Fake Bake opgezet. Het begon als een klein bedrijfje, maar is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Het is een van de populairste merken binnen de zelfbruiners branche. De zelfbruiners van Fake Bake zijn van goede kwaliteit en geven direct een zongebruinde huid. Daarnaast hebben de producten van Fake Bake veel beauty awards gewonnen. Het is dé nummer een keuze van internationale sterren!

Fake Bake Flawless

De echte klassieker en een van de populairste producten uit het assortiment is de Fake Bake flawless en de darker versie hiervan! Door de sneldrogende en niet plakkerige formule zorgt Fake Bake Flawless Self-Tan Liquid voor een combinatie van een makkelijk aan te brengen zelfbruiner en professionele kleur ontwikkeling. Witte benen in de zomer zijn verleden tijd met deze super fijne zelfbruiners!

Waarom Fake Bake zelfbruiner?

Vaak ontstaan er twijfels bij het eerste keer gebruiken van een zelfbruiner. Dit is niet nodig! Zelfbruiners zijn gemakkelijk in gebruik en 100% veilig. Het is niet schadelijk, zoals bijvoorbeeld een zonnebank wel is. Daarnaast heeft Fake Bake een heerlijke geur die niet sterk aanwezig is. Alle producten van Fake Bake zijn parabenen- en dierproefvrij.

Hoe gebruik je een zelfbruiner?

Scrubben, ontharen, waxen? Dit doe je het beste ongeveer een dag van tevoren. Het is belangrijk dat een zelfbruiner wordt aangebracht op een schone, droge, rustige en koele huid. Gebruik altijd een tanning mitt bij het aanbrengen en werk van beneden naar boven. Sommige zelfbruiners, zoals de flawless, gevatten een guide colour. Dit is een soort make-up laagje waardoor je precies kunt zien waar je het aanbrengt. Dit voorkomt dat je stukjes overslaat en het geeft direct een mooie kleur. Deze spoel je er na de inwerktijd weer af! Wil je de zelfbruiners ook op je gezicht gebruiken? Meng het dan met wat dagcrème en smeer het goed uit.

Bestel Fake Bake voor de scherpste prijs bij Sudac

Je bestelt de zelfbruiners van Fake Bake snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog meer merken zelfbruiners aanbieden? Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!