Facebook Pixel

Ermila

Ermila

Filters
×
Categorie
Geen producten gevonden binnen de selectie.

Ermila

Ermila is een professioneel kappersmerk. Sudac.nl is een kappersgroothandel exclusief voor professionals. Daarom shop alleen jij als professionele kapsalon hier Ermila producten. De tools van Ermila zijn van hoge kwaliteit. Een kenmerk van de tools is dat ze bijna geel geluid maken. Erg fijn wanneer je in een drukke kapsalon werkt!

Ermila Bella Trimmer

Een populair product is de Ermila Bella Trimmer. Deze trimmer is draadloos en bevat een oplaadstation. Dankzij de roestvrijstalen messen is deze trimmer extra fijn voor professioneel gebruik. Dankzij de slimme DC motor wordt het geluid gereduceerd. Ook fijn om te weten is dat deze tool een lichtgewicht is. De trimmer wordt geleverd met een opzetkam, oplaadstation, borsteltje en olie.

Bestel Ermila voor de scherpste prijs bij Sudac

Je koopt de tools van Ermila snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer tools op onze shop verkopen? Bestel je artikelen voor 22:00 en wij verzenden ze (mits voorradig) dezelfde dag nog. Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!