Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Dyson

Dyson

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Dyson Föhn

Een van de populairste haardrogers op dit moment is de Dyson Supersonic Föhn. Dit product is ontzettend geliefd bij kappers door de innovatieve gadgets. Deze föhn heeft namelijk een intelligente warmteregelaar. Dit betekent dat de temperatuur 20 keer per seconde wordt gemeten en deze automatisch wordt bijgesteld waar nodig. Hiermee voorkom je beschadiging van het haar door de warmte van de haardroger.

Naast de warmteregelaar is deze innovatieve föhn een lichtgewicht en veel stiller dan de gemiddelde haardrogers in de salon. Hoe kan het dat deze zo licht is ten opzichte van de concurrentie? Dyson heeft de krachtige V9 motor verwerkt in het handvat!

Bestel Dyson voor de scherpste prijs bij Sudac

Je koopt de Dyson Föhn snel en eenvoudig online. Wist je dat we nog veel meer gave tools verkopen? Daarnaast heb je een garantie dat alleen jij als professionele kapper bij ons kan inkopen. Geen last van consumenten die deze scherpe kappersprijzen zien!