Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

Babyliss Pro

Babyliss Pro is gemaakt door professionals voor professionals! De haartools van Babyliss Pro zorgen voor de perfecte haarstyling voor ieder haartype. Wil jij stijl haar of juist een volle bos krullen bij jouw klanten creëren? Het assortiment biedt diverse stijltangen, krultangen, warme luchtborstels en föhns voor alle haartypes.

Babyliss Pro stijltangen

De stijltangen zijn voorzien van titanium platen en duurzaam materiaal. De tools beschikken over advanced heat management, waardoor de tempratuur snel stijgt en stabiel blijft. De stijltangen van Babyliss Pro geven het haar van jouw klanten glans en een gezonde uitstraling.

 

Babyliss Pro krultangen

De krultangen en krulborstels van Babyliss Pro zijn bij veel kapsalon te vinden! Voor ieder type krul is een bijpassende tool beschikbaar. De temperatuur kun je handmatig instellen tot 200 graden.

Babyliss Pro föhns en warme luchtborstels

De föhns van Babyliss Pro zijn geschikt voor ieder haartype en beschikken over ion-technologie. Hierdoor droogt het haar sneller en gaat pluis tegen. De koude luchtstand zorgt ervoor dat het haar van jouw klanten niet te veel wordt blootgesteld aan hitte van de föhn. Een diffuser verdeeld de warme luchtstroom van de föhn en voorkomt pluis en kroes. Perfect voor gekruld haar.

Geselecteerd voor jou