Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

Tips voor meer volume in het haar

meer volume in het haar
Floor van Zijtveld, 25/03/2021 In Haartips , Beautytips , Haar , Haartrends , Trends , Advies

Tips voor meer volume in het haar 

Iedereen kent wel van die dagen dat je niet weet wat je met je haar aan moet. Het haar is slap en futloos, maar het haar wassen of veel tijd in steken heb je niet. Wat nu? Wij hebben een aantal tips om snel en gemakkelijk je haar een boost te geven waardoor jij en je klanten zonder stress de dag doorkomen!

Droogshampoo 

Droogshampoo heeft vele voordelen. Zo maakt droogshampoo niet alleen frisser doordat hij het overtollig talg opneemt van de hoofdhuid, maar creëert hij ook gelijk volume in het haar en geeft het haar een stugge textuur waardoor het haar gemakkelijk te modelleren is. Ideaal dus wanneer je de wasbeurt nog even moet uitstellen.  

Bekijk hier onze droogshampoo’s

 

Volume Spray, Volume poeder of Volume Mousse

Een andere goede oplossing is het gebruiken van een Volume Styling Product. Maar welke is nou geschikt voor het haar van jou of jouw klant? We zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje!

Volume spray Of Salt Spray 

Voor:

  • Geeft enorm veel volume
  • Is eenvoudig en snel aan te brengen

Na:

  • Haar kan sneller vet of stug aanvoelen. Na gebruik van de spray zul je daarna wel het haar moeten wassen. 

Volume Poeder

Voor: 

  • Werkt gemakkelijk en snel 
  • Goede applicatie, zo kun je specifiek aangeven waar jij graag meer volume zou willen creëren 
  • Maakt het haar aanzienlijk stugger

Volume Mousse

Voor: 

  • Maakt het haar prettig om mee te werken
  • Als er een klein tuitje op de spuit zit kun je deze heel gericht op de aanzet aanbrengen

Na:

  • Kost aanzienlijk meer tijd dan de andere twee opties
  • Volume houdt minder lang dan de andere twee opties

Volume Shampoo

Een volume shampoo zorgt ervoor dat er meer ruimte ontstaat tussen de hoofdhuid en het haar. Hierdoor kan het talg op de hoofdhuid zich minder goed verspreiden. Ook maakt het het haar stugger en zorgt het voor meer volume op de aanzet. We raden dan ook aan om intensieve en zwaardere haarverzorging achterwege te laten. Dit zorgt ervoor dat het haar verzwaard en het haar platter op het hoofd zal vallen, waardoor het haar uiteindelijk ook eerder vet zal worden. Bekijk onze Volume Shampoo’s hier!

Touperen

Touperen is een manier om snel en gemakkelijk het haar meer volume te geven, ook is dit een manier om dit precies op de plekken op het haar te doen waar jij dit nodig vindt. Pak een pluk haar in een verticale lijn omhoog en kam het haar van boven naar beneden in een C-vorm op de plekken waar je graag meer volume wilt creëren. Laat het haar achterover hangen en kam het haar plat naar achteren. Om het haar nog iets meer aan te zetten zou je gebruik kunnen maken van droogshampoo of haarlak om het haar nog wat stugger te maken. Bekijk hier onze kammen!

Meer volume in het haar