Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

POP Product van de Maand: Leave-In Spray

leave-in spray
Floor van Zijtveld, 08/02/2021 In Algemeen , Haar , Advies , Perfect on People

POP Leave-In Spray  

Deze maand is het Product van de Maand, de leave-in spray van POP! Waarom is dit een echte favoriet? En welke benefits heeft de Leave-In Spray? We gaan het je vertellen in Product van de Maand!

Leave-In Conditioner

De Leave in Spray van POP is een soort conditioner voor dagelijks gebruik dat het haar makkelijker doorkambaar maak. Ook zorgt hij voor meer volume in het haar & transformeert pluizig haar tot een zacht en glad kapsel. De spray is op basis van water, maar dankzij de fijne verneveling heeft het geen nat effect op het haar.

Het beschermende UV-filter houdt de kleur langer mooi. De ingrediënten Provitamine B5 en melkproteïne herstellen het beschadigde haar. Daarnaast is deze Leave in Spray parabenen vrij en 100% VEGAN! Het product is gemakkelijk in gebruik. Spray het in handdoek droog of droog haar & je bent klaar. Je hoeft het product niet uit te spoelen! 

Care & Styling producten promoten 

Iedere maand zullen wij een nieuw POP Product van de maand uitlichten, inclusief beeldmateriaal om het pop product van de maand te promoten via de socials. Deze maand is dat de Leave in Spray.

Deze maand zou je er dus ook voor kunnen kiezen het product extra te promoten en gebruik te maken van onze staffelkortingen en deze door te voeren naar jouw klanten!
De staffelkortingen gelden op alle care & styling:
Bij aankoop van 6 stuks krijg je 10% korting
Bij aankoop 12 stuks krijg je 20% korting
 
Leave-In Spray