Naar overzicht

Kappers mogen weer open!

Kappers mogen weer open!
Floor van Zijtveld, 26/02/2021 In Perfect on People , Kadus

3 Maart is het dan zover… De salons gaan weer open! Wat hebben we hier lang op gewacht met z’n allen en wat zijn we blij dat we jullie weer mogen ondersteunen in het mooier maken van andere mensen! Maar wat doen wij precies en hoe kunnen wij een toegevoegde waarde zijn voor jouw salon? In deze blog gaan we je alles over ons vertellen! 

Kappersgroothandel

“Vriend van de kapper”. Zo willen we graag dat je ons ziet. Dat schept natuurlijk wel verwachtingen. Sudac B.V. (sinds 2012) is een kappersgroothandel exclusief voor professionele kappers met KvK registratie. Met een no-nonsense mentaliteit proberen we iedere dag de kapper te ondersteunen op het gebied van: product- en materiaalinkoop, educatie, inspiratie en/of commerciële ondersteuning voor jouw kapsalon. Door een ruime en brede ervaring in de kappersbranche kunnen we je als kapper helpen op technisch en commercieel vlak om het beste uit houw salon te halen. 

Exclusief voor de kapper

Binnen onze kappersgroothandel vertegenwoordigen wij een ruim assortiment bekende kappersmerken aangevuld met alle aanverwante kappersartikelen van alle bekende kappersmerken aan. Sudac is de trotse bedenker, eigenaar en producent van ons salon exclusieve merk POP Perfect on People. Wij zijn de officiële distributeur in Nederland van het bekende professionele kappersmerk Kadus Professional en mogen onszelf wel marktleider noemen op het gebied van het opleidingspakketten voor Nederlandse en Belgische kappersopleidingen.

Kapperstraining

Vanuit Sudac is er een brede vaktechnische ondersteuning waarin het contact met de klant centraal staat. Er zijn volop educatiemogelijkheden, zowel fysiek als online. Helaas kunnen wij momenteel vanwege alle Corona-beperkingen geen fysieke trainingen aanbieden. Maar zodra er meer duidelijkheid is over wanneer het weer mag, dan vind je hier ons diverse educatieprogramma voor voorjaar 2021. Uiteraard zijn we telefonisch altijd bereikbaar voor technische (en andere) vragen. Benieuwd naar onze educatie-pagina? Klik dan hier