Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

Diva Ionic Thermal Brush

diva ionic brush
Floor van Zijtveld, 11/01/2021 In PRO tips , Haartrends , Nieuwe Producten , Advies

diva ionic thermal heated brush

Met de DIVA Ionic Thermal Brush instelbare warmte-styling-borstel van Diva Professional Styling creëert u mooie krullen, golven maar ook prachtig volume. Deze warmteborstel is keramisch bewerkt met Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale M A K Technologie zorgt ervoor dat uw haar na het borstelen met de Ionic Thermal warmteborstel er ultra glanzend, pluisvrij en glad uitziet met een professioneel verzorgde look.

diva ionic thermal brush

De Diva Professional Styling warmteborstel kan gebruikt worden om uw haar te stylen, zoals het creëren van krullen, golven of beweging in het haar. Tevens kan deze Keramische borstel ook gebruikt worden in combinatie met een föhn om het haar nog sneller te drogen, handig als u een beetje gehaast bent.

diva pro keramische warmteborstel

Deze warmte-styling-borstel bevat Ionic Technologie en is instelbaar met 2 standen; een stand zonder Ionic Technologie en een stand met Ionic Technologie. De Ionic Technologie zorgt ervoor dat het haar gladder, meer glanst en minder statisch zal zijn waardoor pluis zoveel mogelijk wordt geëlimineerd. Deze Diva Warmte-styling-borstel warmt snel op tot 180 °C en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes 40mm en 30mm.

Gebruik: op licht vochtig haar in combinatie met een föhn maar meer voor gebruik op droog haar om krullen of slag te maken in het haar. Voor volume zet de Diva keramische warmte borstel dan dicht bij de aanzet. De Diva warmteborstels hebben een UK/EU adapter. Handig voor op reis want de stekker kan dus zowel in de UK als in de EU gebruikt worden. Voor gebruik in de EU de achterkant van de UK stekker eraf schroeven. Dan komt de EU stekker vanzelf te voorschijn.

Diva Ionische Borstel