Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Naar overzicht

Comair

Comair hair
Floor van Zijtveld, 29/03/2021 In Algemeen , Advies

Comair 

Comair is één van de populairste merken voor professionele kappersbenodigdheden. Het heeft een uitgebreid productportfolio met onder andere: droogkappen, oefenhoofden, permanent materialen, tools en kleurbenodigdheden. Daarnaast denkt Comair ook aan de mobiele kapper door producten aan te bieden die gemakkelijk mee te nemen zijn naar klanten. Nieuwsgierig geworden? Blijf dan lezen in onze blog over Comair!

Comair Föhn

De haardrogers van Comair zijn extra duurzame en beschikken over een AC-motor voor professioneel gebruik. Met 2 snelheden, 2 warmtestanden en een koude lucht knop zijn ze ideaal voor in de salon. Ook hebben de fohns van Comair een extra lang kabel waardoor je altijd flexibel kunt werken. 

Benieuwd naar de Föhns van Comair? Klik dan hier!

Comair Borstel

Comair heeft een groot aanbod aan borstels, maar de meest populaire borstels zijn toch wel de Comair Pneumatische Borstel en de Comair Ronde Borstel. De pneumatische borstel is speciaal voor klanten met een gevoelige hoofdhuid en speciaal voor extensions. Deze borstel zorgt ervoor dat het haar niet afbreekt en het haar een mooie glans geeft. De Comair Ronde Borstels zijn perfect voor föhn behandelingen. Met de ronde borstel kun je het haar een enorme volume boost geven. De ronde borstels van Comair zijn in verschillende maten te verkrijgen. 

Voor een overzicht van alle Comair Borstels klik hier!

Comair Werkwagen 

Comair heeft ook een ruim assortiment voor de Mobiele kapper. Denk aan verrijdbare koffers, werkwagens en kappersfietsen. Comair heeft aan alles gedacht om het voor de mobiele kapper zo comfortabel en compact mogelijk kan maken, met ook nog eens waanzinnige kwaliteit!

Bekijk alle werkwagens en benodigdheden voor de mobiele kapper hier!

Comair Kleefrollers

Kleefrollers bestaan al erg lang en zijn nog steeds niet weg te denken in de kapperswereld, maar zijn ook erg populair onder klanten en consumenten. Comair heeft een zeer groot assortiment kleefrollers in verschillende diameters en lengtes. Deze zelf klevende rollers zijn ideaal voor het creeren van krullen of golven in het haar en te verkrijgen in allerlei vrolijke kleuren!

Bekijk de Kleefrollers van Comair hier!Comair