Facebook Pixel

Zoals je van ons gewend bent bieden wij de beste merken voor de scherpste prijzen. Natuurlijk is het als hair & beauty professional ook super fijn om af en toe nóg meer korting te krijgen. Daarom vind je hier al onze lopende acties! Al onze acties zijn eenmalig per account geldig. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze klantenservice: info@sudac.nl

POP Gratis Handbalm

Bestel voor minimaal €55 excl. btw aan POP Care- en Stylingproducten en ontvang 8x de POP handbalm gratis. Bij aankoop van minimaal €125 excl. btw ontvang je er 20 stuks gratis én bij €250 excl. btw ontvang je 50x de POP handbalm cadeau! De actie kan niet met terugwerkende kracht worden verwerkt. Let op: alleen geldig op de Care & Styling producten van POP. Colour, mini's, liters, voordeelsets, startpakketten en promotiemateriaal uitgesloten.

10% korting op Kadus Professional

Bestel voor minimaal €100 excl. btw aan Kadus Professional producten en ontvang 10% extra factuurkorting met de code: KERSTCADEAUKADUS Eenmalig per account, geldig t/m 31 december 2021.

Gratis 5 popcolour tubes testen

De kleurlijn met de aanvullende haircare & styling producten van Perfect on People is samen met professionals uit het vak ontwikkeld. Kenmerkend voor de POP kleurlijn is: Exclusief voor jou als professional (bestellen met KVK), alleen van de beste kwaliteit, eerlijk & in Nederland geproduceerd, betaalbaar voor jou en je klanten, 100% VEGAN en vrij van parabenen en siliconen, PPD-vrije kleurlijn met 64 kleuren. Bestel minimaal 5 verschillende tubes POPCOLOUR en gebruik de kortingscode MEETPOPCOLOUR bij het afrekenen in je winkelmandje. Je ontvangt dan de aankoopprijs van de 5 tubes als korting op je bestelling. Bekijk op de pagina POP Permanent Colour alle kleuren!