Selecteer een verlanglijst
In verband met extra Corona maatregelen bij ons en PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Zoals je van ons gewend bent bieden wij de beste merken voor de scherpste prijzen. Natuurlijk is het als hair & beauty professional ook super fijn om af en toe nóg meer korting te krijgen. Daarom vind je hier al onze lopende acties! Al onze acties zijn eenmalig per account geldig. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar onze klantenservice: info@sudac.nl

Gratis POP Cleansing Handgel

ACTIE! Bestel jij voor minimaal €150 excl. btw op Sudac? Dan ontvang je een gratis POP Cleansing Handgel. De actie is eenmalig geldig per klant. De producten uit de categorie tools zijn uitgesloten van de actie. De actie geldt alleen voor salons en niet voor studenten. Actie loopt zolang de voorraad strekt! Op = op.

Gratis Kadus Elastiekjes en Borstel

ACTIE! Bestel jij voor minimaal €150 excl. btw aan Kadus Professional producten? Dan ontvang je 5 pakjes Invisibobble elastiekjes en één bamboe borstel. Vanaf €250 excl. btw aan Kadus Professional producten ontvang je 15 pakjes Invisibobble elastiekjes en één bamboe borstel. En vanaf €450 excl. btw aan Kadus Professional producten ontvang je 30 pakjes en één bamboe borstel. Actie loopt tot en met 31 juli 2021 en/of zolang de voorraad strekt! Op = op.

Gratis vijf verschillende PPD-vrije kleuren testen

Exclusief voor onze professionals hebben wij nu een te gekke actie met onze nieuwe 100% VEGAN & PPD-vrije kleurlijn. Bestel minimaal 5 verschillende tubes POPCOLOUR en gebruik de kortingscode MEETPOPCOLOUR bij het afrekenen in je winkelmandje. Je ontvangt dan de aankoopprijs van de 5 tubes als korting op je bestelling.Bekijk op de pagina POP Permanent Colour alle kleuren!